info@aanhogerwal.nl +31(0)620120572

Over Aan Hogerwal

Aan Hogerwal

Hogerwal is een term uit de zeilsport. Het is de wal waar de wind vandaan komt. Ligt een zeilboot aan hogerwal, dan is wegvaren eenvoudig en in elke richting mogelijk.

Ik help mensen aan hogerwal te komen, hun uitgangspositie te versterken om weer verder te gaan.

 

Ella Waanders

Ik ben Ella Waanders, eigenaar van Aan Hogerwal. Ik woon al heel lang in Groningen, maar heb het grootste deel van mijn jeugd gewoond in watersportstad Sneek. De liefde voor de watersport is altijd gebleven.

Ik heb Commerciële Economie gestudeerd, Personeel & Arbeid en Arbeids- en Organisatie Psychologie. De laatste 25 jaar ben ik werkzaam geweest in het HR-werkveld. In adviserende rollen, als mobiliteitsspecialist, als coach en als projectleider bij reorganisaties. De organisaties waarvoor ik heb gewerkt bevinden zich in de profit- en de non-profit-sector.

Sinds begin 2020 werk ik weer fulltime voor mijn eigen praktijk. Ik ben gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding, coaching bij werk- en levensvragen en begeleiding bij het maken van keuzes.

Zorgen dat mensen tot hun recht komen, de vrijheid voelen om te zijn wie ze zijn. En keuzes maken die goed voor hen zijn. Daar zet ik me voor in. Mijn aanpak is persoonlijk, invoelend en resultaatgericht. Ik geloof in de veerkracht van mensen. Ik richt me op wat wél kan. Mijn overtuiging en ervaring is: er zijn altijd mogelijkheden, je kunt altijd je koers bijstellen.

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Back to top