info@aanhogerwal.nl +31(0)620120572

Coaching bij werk- en levensvragen

 

“Niet de sterkste of de meest intelligente overleven, maar diegenen die zich het beste kunnen aanpassen aan veranderingen.” (C. Darwin)

Coaching kan een uitkomst zijn als je
  • steeds weer tegen jezelf aanloopt, of tegen anderen
  • het gevoel hebt niet in je kracht te staan
  • tegen een moeilijke keuze aanhikt
  • je persoonlijke presentatie wilt versterken, krachtiger wilt overkomen
  • stressklachten hebt en wilt voorkomen dat je opgebrand raakt
  • in een burn out zit en begeleiding wilt om eruit te komen
Aanbod

In een aantal gesprekken help ik je weer grip te krijgen op je situatie en te kiezen voor wat goed voor je is. Ik geloof in de veerkracht van mensen en richt me op wat wél kan. Er zijn altijd mogelijkheden, is mijn overtuiging. 

Chronische Stress Reversal-methode

Voor stressinterventie en coaching bij burn-out maak ik gebruik van de Chronische Stress Reversal-methode, kortweg de CSR-methode. Dit is een zeer effectieve methode als het gaat om het herstellen van (ernstige) stressklachten. De methode is uitgebreid wetenschappelijk onderbouwd.

Het uitgangspunt is dat het hebben van stressklachten (gespannen, overspannen, overbelast, burn out) in de eerste plaats een fysiek probleem is. Géén psychologisch probleem, zoals vaak wordt gedacht. De aandacht is daarom eerst gericht op je fysieke herstel. Als die balans weer enigszins hersteld is, kijken we ook naar de meer psychologische kant. We gaan onderzoeken hoe het zover heeft kunnen komen en hoe je kunt voorkomen dat je weer stressklachten krijgt.

Indien gewenst maak ik gebruik van een gevalideerde vragenlijst waarmee je een goed beeld krijgt van hoe het ervoor staat, op welke terreinen de stressklachten zich manifesteren en wat stressbronnen zijn op het werk. 

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Back to top