Hoe anderen de samenwerking met mij hebben ervaren

"Ik heb zeer goede ervaringen met Ella als coach. Ella is down-to-earth, kan goed luisteren en stelt met haar inlevingsvermogen mensen op hun gemak. Wat ik persoonlijk erg fijn vind is dat Ella coaching op maat biedt. Geen standaard aanpak of pakket maar ze reikt je de tools en instrumenten aan die bij jou als persoon en jouw persoonlijke situatie passen. Het coachingstraject met Ella heeft ervoor gezorgd dat ik weer in mijn kracht sta, weet wat mijn energiegevers en energienemers zijn en hoe ik ervoor zorg dat deze in balans blijven. Daarbij heeft haar coaching er mede aan bij gedragen dat ik een leuke nieuwe baan heb gevonden die mij op het lijf geschreven is!"
Coachklant
"Ik heb Ella leren kennen nadat ik, door werk-, en privéomstandigheden, klem kwam te zitten en op zoek ben gegaan naar een coach. Al tijdens het kennismakingsgesprek gaf zij rust en vertrouwen en voelde mijn situatie goed aan. Ella heeft mij begeleid in een coaching- en loopbaantraject met als eindresultaat dat ik inmiddels met heel ander werk, en met heel veel plezier weer aan de slag ben. Ella weet op een natuurlijke manier stappen te zetten, en door haar empathisch vermogen voelt ze aan waar jij op dat moment aan toe bent. Ze is concreet en laat zich niet afleiden door zaken die er niet toe doen. Ella heeft mij niet alleen rust gegeven en mijn zelfvertrouwen teruggegeven maar ook handvatten waardoor ik weer een toekomstbeeld kreeg."
Coachklant
"Ella is een ervaren en betrokken coach Ze doorgrondt mensen snel, weet mensen te stimuleren om stappen te nemen en legt gemakkelijk contact. Haar ervaring in het HR domein is waardevol: ze is op de hoogte van de belangrijkste wet- en regelgeving. Daarnaast heeft ze zich een bekwaam projectleider getoond: ze heeft overzicht, heeft creatieve ideeën, legt de juiste contacten, weet mensen mee te krijgen. Het is fijn samenwerken met haar: ze pakt dingen snel op, komt afspraken na, denkt gemakkelijk buiten de kaders."
Opdrachtgever (projectleiding)
"Aan Hogerwal, Ella Waanders, je hebt wat moois in gang gezet met ons team Loopbaan & Advies van Stichting ZorgpleinNoord. Doelgericht én met oog voor individuele mogelijkheden en persoonlijke ambities. Je koos niet per se de makkelijkste weg om met het team het beste resultaat te halen. Gericht op het verder versterken van de arbeidsmarkt voor zorg en welzijn in Noord-Nederland: zichtbaar en met impact. Thanks!!!"
Opdrachtgever (teamtraject)
Jij combineert rust met daadkracht, je kunt dingen aan jou overlaten.
Opdrachtgever (project)

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.