Loopbaan

Loopbaanbegeleiding

“May your choices reflect your hopes, not your fears” (N. Mandela)

Een keer in de zoveel tijd een keer pas op de plaats maken en reflecteren op je loopbaan, kan veel goed doen. Ik nodig je daar van harte toe uit.

Loopbaantrajecten zijn bij mij altijd op maat: omvang en inhoud zijn afhankelijk van jouw vraag en behoefte.

Ik beschik over een scala aan oefeningen en opdrachten. Vaak werk ik volgens een trechtermodel: we kijken eerst breed naar jouw interesses, kwaliteiten, ervaring en competenties. Vervolgens trechteren we tot een zoekprofiel voor een baan waar jij én blij van wordt én dat realistisch is.

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. 

Projectleiding mobiliteit

Als medewerkers boventallig worden, vraagt de begeleiding naar ander passend werk veel extra capaciteit binnen een organisatie.

Ik kan hierbij ondersteunen door als een ‘spin in het web’ te fungeren en de activiteiten op dit gebied te organiseren en te coördineren. Vanwege de soms hoogoplopende sentimenten bij reorganisaties, is het vaak een goede keuze om deze rol bij een onafhankelijke partij te beleggen.

Als Projectleider zorg ik dat er gebeurt wat er moet gebeuren, met een scherp oog voor de verhoudingen en binnen de kaders van plannen en beleid. Mijn insteek is pragmatisch, met aandacht voor de emotionele kant van het verhaal.

Ik weet van doorpakken, zie altijd mogelijkheden en weet mensen mee te krijgen. Een opdrachtgever formuleerde het eens als volgt: “jij combineert rust met daadkracht, je kunt dingen aan jou overlaten”.